fbpx

Astra i Borovo i ovoga puta, ali mnogo snažnije, uvode svoje kupce u juli s vrućim i superpovoljnim cijenama.

U svim svojim prodavnicama Astra, Borovo, Geox, Formentini i Imac, ova grupacija pripremila je ugodno sezonsko iznenađenje i priliku da zablistate, a usput napravite i velike uštede u svojim novčanicima.

Veliko sezonsko sniženje do nevjerovatnih 40 posto, a u pojedinim trgovinama širom Bosne i Hercegovine čak i do 50 posto, počelo je ove sedmice, pa se stoga preporučuje da svi zainteresirani požure do svoje omiljene prodavnice pošto je broj zaliha ograničen.

Po ovim vrelim, ljetnim cijenama od danas možete kupiti ono što ste priželjkivali od početka sezone za sebe i svoje najmilije: Skechers, Tamaris, Geox, NeroGiardini, Imac, s.Oliver, Marco Tozzi, Pretty Ballerinas, Fabi, Tosca Blu, Loriblu, UGG, L. Credi, New Balance, Converse, Primigi, Igi&Co. i brojne druge zvučne brendove iz asortimana obuće i modnih dodataka možete pronaći u prethodno navedenim radnjama.

Možete upotpuniti i svoje garderobere nevjerovatnim fashion brendovima i prisvojiti nikad povoljnije komade odjeće famoznog Guess-a, Marciana, LIU·JO, Max&Co., MaxMara Weekend, Studio, Leisure, SPXcode, Hugo Boss, Escada, PINKO, Twinset, Desigual, Sisley i Pennyblack.

Shopping cart

close