fbpx

Predstavljanje nove kolekcije svjetski poznatih brendova na 43. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

 

Uskoro počinje 43. NIVEA BH FASHION WEEK SARAJEVO, koji se održava u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i u izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt International, koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Beogradu, Zagrebu, Podgorici i Beču.

Modne revije će se održavati na dvije različite lokacije. Kongresna dvorana Hotela Holiday Sarajevo će ugostiti posjetioce 18.11. i 19.11. sa početkom u 19h i 20h. Alta Shopping Centar će biti mjesto modnog događanja 20.11.2019. sa početkom u 19h.

Moći ćete pogledati nove kolekcije nekih od najpoznatijih svjetskih brendova odjeće koje u BiH dolaze zahvaljujući posredstvu modnih kuća koje su među najstarijim i najdugovječnijim u BiH – Astra i Borovo.

Brendovi koji se već duže vremena mogu pronaći u specijaliziranim i multibrend prodavnicama Astre i Borova su Guess, Guess by Marciano, MaxMara (Weekend, Studio, Leisure, SPX Code), LIU•JO, Escada, Max&Co., Pennyblack, Pinko, Twinset, Hugo Boss, Desigual, Sisley, Furla i mnogi drugi. Unikatnost u modnom ukusu će i u novoj sezoni biti osigurana, obzirom da ova kompanija polaže izuzetnu pažnju na to da ponudu bazira na raznovrsnosti, ali ne insistira na velikom broju istih modela. Vjerujemo da ćete uživati u reviji svjetski poznatih modnih brendova. Za dodatnu ljepotu modela pobrinut će se FKC Touch i make up artist Mirnesa Svraka.

Modeli iz nove kolekcije se mogu pronaći u prodavnicama Astra i Borovo, kojih je preko 110 u cijeloj BiH, kao i na webshop-u www.astra.ba

Bogati modni program će zasigurno ostaviti bez daha, a nakon toga sve goste očekuje after party uz bogata pića koje će obezbjediti oficijelni partneri: Stock BH d.o.o. Sarajevo će nam obezbjediti prigodne koktele i kvalitetna pića Stock 84 Riserva, Stock 84 XO, Amundsen Vodka, Greenall’s gin te “Fashion Vodka” koju potpisuje Michel Adam, “Hercego” obezbjeđuje kvalitetna vina Vinarije Čitluk, Hercegovinavino će zvanice počastiti novim Wine Cocktails, a tu je i oficijelna voda Leda.

Shopping cart

close