fbpx

Uslovi korištenja i pravila – online loyalty program

1. Astra d.o.o. i Borovo d.o.o. (u daljem tekstu “Izdavatelj” ), izdaje Premium Card (‘karticu’) kojom korisnik kartice (u daljem tekstu ‘Korisnik’) ostvaruje benefite i povoljne uslove prilikom kupovine.

2. Pristupanje u Program je besplatno, a Korisnik može postati svaka punoljetna osoba koja se prethodno registruje na web stranici.

3. Podaci korisnika koje je dao prilikom ispunjavanja naloga koriste se isključivo u svrhu prikupljanja bonusa i benefita na računu Korisnika te za informisanje Korisnika o različitim akcijama, popustima i sl. na webshop-u Izdavatelja i prodajnim objektima.

4. Pravo na pristup u program lojalnosti stiče svaki kupac koji ostvari kupovinu na webshop-u. Kupovina kojom se stiče pravo na ulazak u program akumulira bonus i donosi pravo na popust prilikom sljedeće kupovine.

5. Pravila za ostvarivanje bonusa su sljedeća:

a) Svaki član programa pri izvršenoj kupovini dobija pravo na akumulaciju bonusa u procentu prema tabeli bonusa na ukupan iznos računa sa PDV-om kojeg može akumulirati ili iskoristiti prilikom sljedeće kupovine.

b) Ukoliko se želi iskoristiti akumulirani iznos bonusa za djelimično ili ukupno plaćanje računa, novi iznos bonusa se ne obračunava na neto razliku računa sa PDV-om koja se nadoplaćuje.

5.1. Skala boniteta

Vrijednost kupovine u iznosu od Visina popusta
200 KM 20 KM
400 KM 40 KM
700 KM 75 KM
1000 KM 100 KM + 10 KM poklon kartica
2000 KM 200 KM + 20 KM poklon kartica
3000 KM 300 KM + 30 KM poklon kartica
4000 KM 400 KM + 40 KM poklon kartica

6. Ostvareni bonus na računu Korisnika je vremenski ograničen i traje do 31.12.2020. godine. Neiskorišteni iznos bonusa se ne prenosi u naredni obračunski period.

7. Bonus se ostvaruje i realizira isključivo na webshop-u Izdavatelja i ne može se koristiti u prodajnim objektima Izdavatelja.

8. Akumulirani bonus (iznos popusta) nije moguće zamijeniti za gotovinu ili djelomično unovčiti. Akumulirani bonus dva ili više Korisnika se ne mogu zbrajati.

9. U slučaju gubitka ili krađe kartice, Korisnik je obavezan nestanak kartice prijaviti na telefon +387 33 727 089; 727 091; 727 092. Korisniku će se dodijeliti nova kartica na koju će biti prebačeni svi do tada ostvareni iznosi.

10. Registracijom Korisnik postaje punopravnim članom Premium Card programa te prihvata uvjete i pravila korištenja programa lojalnosti.

11. Izdavatelj zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente programa lojalnosti.

12. Na loyalty program odnose se sva zvanična pravila i svi uslovi korištenja.

Online popusti

  1. Pravo na popust ima svaki online kupac koji vrši kupovinu putem webshop-a Astra d.o.o. i Borovo d.o.o.
  2. Popust od -20% vrijedi za odabrani dio asortimana i za proizvode koji nisu sniženi.
  3. Pored svakog artikla koji podliježe sniženju izražena je stara (redovna) i nova (akcijska) cijena.
  4. Ovaj popust vrijedi samo za online kupovinu i ne može se koristiti ni u jednoj od poslovnih jedinica koje zastupa grupacija Astra i Borovo.
  5. Online popust je vremenski ograničen i traje od četvrtka, 31.10.2019. do ponedjeljka, 04.11.2019. godine.

Shopping cart

close