fbpx

Uslovi korištenja i pravila – online loyalty program

1. Astra d.o.o. i Borovo d.o.o. (u daljem tekstu “Izdavatelj” ), izdaje Loyalty Card (‘karticu’) kojom korisnik kartice (u daljem tekstu ‘Korisnik’) ostvaruje benefite i povoljne uslove prilikom kupovine.

2. Pristupanje u Program je besplatno, a Korisnik može postati svaka punoljetna osoba koja se prethodno registruje na web stranici.

3. Podaci korisnika koje je dao prilikom ispunjavanja naloga koriste se isključivo u svrhu ostvarivanja benefita na računu Korisnika te za informisanje Korisnika o različitim akcijama, popustima i sl. na webshop-u Izdavatelja i prodajnim objektima.

4. Pravo na pristup u program lojalnosti stiče svaki kupac koji ostvari kupovinu na webshop-u.

5. Pravila za ostvarivanje popusta su sljedeća:

a) Svaki član programa pri izvršenoj kupovini dobija pravo na popust od -5% na iznos računa sa PDV-om.

b) Popust se odnosi na svaku online kupovinu za registrirane članove.

6. Popust se ostvaruje i realizira isključivo na webshop-u Izdavatelja i ne može se koristiti u prodajnim objektima Izdavatelja.

7. Registracijom Korisnik postaje punopravnim članom AstraBorovo Loyalty klub programa te prihvata uvjete i pravila korištenja programa lojalnosti.

8. Izdavatelj zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče karticu iz opticaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente programa lojalnosti.

9. Na loyalty program odnose se sva zvanična pravila i svi uslovi korištenja.

Shopping cart

close