Max&Co.

Scooter Shirt-Vest-Top Turquoise

239,00 KM Nije dostupno
Boja: Plava
- +
Besplatna dostava za sve narudžbe preko 100,00 KM
  • Šifra: C4401
  • Kataloški broj: SCOOTER-002
  • Način održavanja: OTISNUTO NA ETIKETI

Povrat robe

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) imaju svi kupci Astra i Borovo web shopa. Bez obzira na članstvo Loyalty kluba ili ne, troškove povrata robe snosi kupac. Ugovor o kupovini možete jednostrano raskinuti (napraviti povrat) u roku od 7 dana od primitka pošiljke bez navođenja razloga.

Ako osoblje Astra&Borovo online shopa procijeni da je vraćena roba neoštećena i u neoštećenoj originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na Vaš račun. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nošena i oštećena ili je originalna ambalaža oštećena), dužni ste platiti poštarinu u oba smjera, kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Reklamacije

Primili ste kupljeni proizvod, ali primjećujete da je oštećen? Obratite nam se!

Ako niste zadovoljni robom kupljenom u Astra&Borovo online shopu imate pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Pošaljite nam e-mail s napomenom REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br. narudžbe) na [email protected].

U slučaju reklamacije kupac je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obligacionim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od prijema valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Ukoliko, ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, morat ćete platiti poštarinu u oba smjera kako bi Vam roba ponovo bila poslana na kućnu adresu.

Dostava je moguća isključivo na području Bosne i Hercegovine. Naručenu robu dostavit ćemo na Vašu adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 5 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala.

Dostava je besplatna za narudžbe iznad 100 KM, kao i za sve narudžbe robe koja pripada novoj kolekciji. Za narudžbe manje od 100 KM dostava se naplaćuje jedinstvenom cijenom od KM 9.00 prema cjenovniku brze pošte.

Ukoliko naručujete više od jednog artikla, postoji mogućnost dolaska paketa iz različitih gradova, te je moguć dolazak paketa u različito vrijeme.

Dimenzije u centimetrima su usklađene prema veličinama proizvođača. Astra&Borovo ne garantuje za tačnost mjera. Veličine u centimetrima su prepisane sa specifikacije proizvođača i postoji mogućnost odstupanja kod određenih modela.

Astra i Borovo svojim kupcima nudi bogat asortiman modne obuće i konfekcije svjetskih poznatih brendova za žene, muškarce i djecu. Naša garancija

Načini plaćanja

Platiti možete kreditnom karticom, internet bankarstvom ili prlikom preuzimanja robe.

Garancija na povrat novca

U slučaju da želite zamjeniti ili reklamirati proizvode, to možete uraditi unutar 7 dana.

Besplatna dostava

Naručte proizovde u iznosu od 100,00 KM i pošiljku besplatno dostavljamo na Vašu adresu. Dostava je moguća samo na teritoriju BiH.

Trebaš pomoć?

Obratite nam se u bilo koje doba na [email protected]