Povrat i reklamacija

Povrat i reklamacija

Povrat robe

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) imaju svi kupci Astra i Borovo web shopa. Bez obzira na članstvo Loyalty kluba ili ne, troškove povrata robe snosi kupac. Ugovor o kupovini možete jednostrano raskinuti (napraviti povrat) u roku od 7 dana od primitka pošiljke bez navođenja razloga.

Ako osoblje Astra&Borovo online shopa procijeni da je vraćena roba neoštećena i u neoštećenoj originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na Vaš račun. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nošena i oštećena ili je originalna ambalaža oštećena), dužni ste platiti poštarinu u oba smjera, kako bi Vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Reklamacije

Primili ste kupljeni proizvod, ali primjećujete da je oštećen? Obratite nam se!

Ako niste zadovoljni robom kupljenom u Astra&Borovo online shopu imate pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Pošaljite nam e-mail s napomenom REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br. narudžbe) na [email protected].

U slučaju reklamacije kupac je dužan vratiti proizvod u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obligacionim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od prijema valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Ukoliko, ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, morat ćete platiti poštarinu u oba smjera kako bi Vam roba ponovo bila poslana na kućnu adresu.